Herbatea Erdei Manó Flavonoid Gyümölcstea

Herbatea Erdei Manó Flavonoid Gyümölcstea
Herbatea Erdei Manó Flavonoid Gyümölcstea
2 950 Ft

100g

Az Erdei manó kifejezetten gyerekeknek készítettük, de csodálatos ízvilágának köszönhetően könnyedén a felnőttek kedvencévé is válhat.
Tökéletes választás az egészségtudatos szülőknek, hiszen teakeverékünk kizárólag természetes összetevőkből áll.

Finom és egyben egészséges választás!

Jóízű natúr gyümölcstea valódi szárított gyümölcsből készült (fekete ribizli, fekete berkenye, csipkebogyó).

Magas vitamintartalma és ásványi anyag tartalma miatt jó immunerősítő.

Nem tartalmaz hozzá adott cukrot, sem aromát, minden összetevő természetes alapanyag.

Egy teadobozból 40-45 adag tea készíthető.

Aroma, ízfokozó, mesterséges adalékanyagtól és tartósítószertől mentes termék!

 

Fekete ribizli: . Az érett bogyók dúskálnak az egyben antioxidáns hatású, szabadgyökfogó, tumorellenes színanyagokban. Különösen sok antocián, flavonoid, polifenol van benne. A gyümölcs 100 grammjában csak antocián-származékokból (cianidin, delfinidin, kumarinsav stb.) több, mint 500 mg található, a többi antioxidánsról nem is beszélve. E tekintetben magasan veri az összes többi piros bogyós gyümölcsöt.  Sok található benne az A-vitamin provitaminjából, a karotinból, B1-, B2- és E-vitaminból is és természetesen C-vitaminból. A feketeribizli levele nagyon gazdag C-vitaminban. 100 g gyümölcsre 130-170 mg C-vitamin jut.

 

Fekete berkenye: Mennyiségileg legnagyobb és valószínűleg legérdekesebb hatóanyag-tartalma azonban a polifenolok nagy csoportjában rejlik, amelyek fő képviselői a flavonoidok és az antocianinok. A polifenolok roppant erős antioxidánsoknak számítanak, amelyekből a fekete berkenye – más bogyósokkal összevetve – felülmúlhatatlan mennyiséget tartalmaz. Szokatlanul erős antioxidatív hatásuk alapján a polifenoloknak számos egészségtámogató hatást tulajdonítanak.