Fodormentás Fogkrém Kókuszolajjal

Fodormentás Fogkrém Kókuszolajjal

Fodormentás Fogkrém Kókuszolajjal

2 690 Ft

60 ml

Ez a természetes fogkrém fodormenta levél illóolajjal készült (gőzzel párolt, organikus olaj). Az íze nagyon hasonlít a borsmentaolajéhoz, kellemes, friss leheletet biztosít. Erős antiszeptikus hatásának köszönhetően pedig hatékonyan eltávolítja a szájban lévő baktériumokat és elősegíti az esetleges gyógyulást. A fluorid - és SLS mentes formula ideális helyettesítője a kereskedelmi forgalomban is kapható fogfehérítő fogkrémeknek. Mindennapos fogápoláshoz ajánljuk ezt a vegán fogkrémet.

Fluoridmentes, SLS-mentes és glicerinmentes

PETA kegyetlenségmentes vegán tanúsítvánnyal

Zero-hulladék csomagolás: műanyagmentes, újrahasznosítható és biológiailag lebomló

Az üvegedényhez bambusz spatulát mellékelünk

Összetétel:Kalcium-karbonát , Kókuszolaj , Caprylic és Capric Triglyceride , Kaolin, Diatomaceous Earth , Nátrium-bikarbonát , Mentaolaj , Melaleuca Alternifolia Levélolaj,  Citrus Aurantifolia Peel Oil Express,  Tocopherol , Ocimum Bazsalikomolaj,  Organikus gazdálkodásból,  Élelmiszerosztályi besorolás.

Használat: A bambusz spatulával tegyél egy borsónyi mennyiséget bambuszfogkefédre, majd 2-3 percen át, a szokásos módon moss fogat. Ügyelj arra, hogy ne kerüljön víz az üvegbe. Miután a palackot kinyitottad, meleg, száraz helyen tárold 12 hónapig.