Kókuszos Arcradír

Kókuszos Arcradír
Kókuszos Arcradír
2 600 Ft

75ml

Az extra szűz kókuszolajjal és a finom textúrájú cellulózgolyókkal távolítja el a szennyeződéseket, üde bőrt hagyva maga után. Természetes kókuszillata gyengéden bogozza ki az érkező és távozó gondolatokat. Finom mozdulatokkal masszírozd az arcbőrödbe, majd ha végeztél, hagyd fent pár percig, hogy a kényeztető olajoknak és a hozzáadott E-vitaminnak még több ideje legyen kifejteni jótékony hatását! A cellulózgolyók szabályos gömb alakúak, nem okoznak mikrosérülést a bőrön, az érzékeny bőrt is kíméletesen, kipirosodás nélkül radírozzák. Ezzel ellentétben a magörlemények és a sószemcsék könnyen felsértik bőrt, mert alakjuk szabálytalan, oldaluk éles. Normál, száraz és vegyes bőrtípusra.

Használat: Hetente egyszer érdemes eltávolítanunk a legfelső, elhalt hámréteget, ezzel felgyorsítva a bőr sejtjeinek megújulását. Az így megtisztított bőr nagyobb mértékben képes hasznosítani az arcápolókban található értékes hatóanyagokat.

Összetevők: Szűz kókuszolaj, Természetes sűrítőanyag, Cellulózgolyó, E-vitamin

Inci: Cocos Nucifera Oil, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Aqua, Sucrose Laurate, Microcrystalline Cellulose, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene.