Pom Pom Kókuszos Testradír

Pom Pom Kókuszos Testradír
Pom Pom Kókuszos Testradír
4 800 Ft

200ml

Ha már megint a hétköznapok végeláthatatlan spiráljába kerültél, ugorj be a zuhany alá ezzel a Kókuszos testradírral! Miközben átadod magadat a kókusz bódító, finom illatának, élvezd, ahogy a cellulózgolyók kíméletesen, de alaposan tisztítják a bőrödet! Szabadulj meg az elhalt hámsejtektől és a terhes gondolatoktól! Hetente egyszer érdemes eltávolítanunk a legfelső, elhalt hámréteget, ezzel felgyorsítva a bőr sejtjeinek megújulását. Az így megtisztított bőr nagyobb mértékben képes hasznosítani az testápolókban található értékes hatóanyagokat.

Bőrradírjaink terén is az innováció hívei vagyunk, ezért cellulózgolyókat használunk a radírozáshoz, nem magörleményt, vagy sót.

A cellulózgolyók szabályos gömb alakúak, nem okoznak mikrosérülést a bőrön, az érzékeny bőrt is kíméletesen, kipirosodás nélkül radírozzák. Ezzel ellentétben a magörlemények és a sószemcsék könnyen felsértik bőrt, mert alakjuk szabálytalan, oldaluk éles.

A cellulózgolyók mikrobiológiailag tiszták, a magörlemények sokszor szennyeződést tartalmaznak, melyek a felsértett bőrbe könnyen bejutnak. Normál, száraz és vegyes bőrre.

 

Összetétel: Szűz kókuszolaj, Természetes sűrítőanyag, Cellulózgolyó, E-vitamin

Inci: Cocos Nucifera Oil, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Aqua, Sucrose Laurate, Microcrystalline Cellulose, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene