Pom Pom Olivaolajos Testradír

Pom Pom Olivaolajos Testradír
Pom Pom Olivaolajos Testradír
4 800 Ft

200ml

Ha nem szereted az illatokat, vagy a bőröd kifejezetten érzékeny, ez a testradír neked készült. Kényeztesd tested ezzel a kíméletes, de mégis alapos radírral, melybe kizárólag természetes anyagok kerültek! A benne található E-vitaminnak és kókuszolajnak köszönhetően a tisztítás mellett feltölti és hidratálja a bőrt. Hogy biztosan elkerüljük az irritációt, ebbe az arcradírba nem tettünk illatanyagot . Bőrradírjaink terén is az innováció hívei vagyunk, ezért cellulózgolyókat használunk a radírozáshoz, nem magörleményt, vagy sót.

A cellulózgolyók szabályos gömb alakúak, nem okoznak mikrosérülést a bőrön, az érzékeny bőrt is kíméletesen, kipirosodás nélkül radírozzák. Ezzel ellentétben a magörlemények és a sószemcsék könnyen felsértik bőrt, mert alakjuk szabálytalan, oldaluk éles.

A cellulózgolyók mikrobiológiailag tiszták, a magörlemények sokszor szennyeződést tartalmaznak, melyek a felsértett bőrbe könnyen bejutnak.

Normál, száraz és vegyes bőrre.

Összetétel: Frakcionált kókuszolaj, Napraforgóolaj, Természetes sűrítőanyag, Cellulózgolyó, Extra szűz olívaolaj, E-vitamin, Zöld agyag

Inci: Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Oil, Microcrystalline Cellulose, Olea Europaea Fruit Oil, Glycerin, Aqua, Sucrose Laurate, Tocopherol, Montmorillonite, Beta-Sitosterol, Squalene