Teafaolajos Fogkrém Kókuszkrémmel

Teafaolajos Fogkrém Kókuszkrémmel

Teafaolajos Fogkrém Kókuszkrémmel

2 690 Ft

60ml

Természetes bio fogkrém, mely az ausztrál teafalevél illóolajjal (gőzzel párolt, organikus olaj) készült. A teafaolaj hatékony gyógyító tulajdonságairól ismert, a történelem során a teafa leveleit használták vágások gyógyítására, égési sérülésekre és a fertőzések helyi kezelésére. A szájápolás esetében a teafa használata az egyik legjobb megoldás az ínybetegségek gyógyítására.  A fluorid - és SLS mentes formula ideális helyettesítője a kereskedelmi forgalomban is kapható fogfehérítő fogkrémeknek. Állatkísérlet mentes, vegán fogkrém, mindennapos használatra.

Fluoridmentes, SLS-mentes és glicerinmentes

PETA kegyetlenségmentes vegán tanúsítvánnyal

Zero-hulladék csomagolás: műanyagmentes, újrahasznosítható és biológiailag lebomló

Az üvegedényhez bambusz spatulát mellékelünk

Összetétel:  Kálcium-karbonát , Kókuszolaj , Caprylic és Capric Triglyceride , Kaolin, Diatomaceous Earth , Nátrium-bikarbonát , Melaleuca Alternifolia Levélolaj,  Citrus Limon Peel Oil,  Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Tocopherol , Commiphora Myrrha Olaj. Organikus gazdálkodásból,  Élelmiszerosztályi besorolás.

Használat: A bambusz spatulával tegyél egy borsónyi mennyiséget bambuszfogkefédre, majd 2-3 percen át, a szokásos módon moss fogat. Ügyelj arra, hogy ne kerüljön víz az üvegbe. Miután a palackot kinyitottad, meleg, száraz helyen tárold 12 hónapig.