Illóolaj

Az illóolaj értékes növényi kivonatokból készített tiszta és tömény folyadék, mely számtalan jótékony hatással lehet az ember szervezetére, mind testi, mind lelki viszonylatban. A nálunk kapható illóolajok mesterséges anyagoktól mentesek 100%-ig természetes összetevőkből készültek.

Illóolaj - a természet tisztaságával

Készletünkről érheted el a Medinatural Bio 100%-os illóolajai mellett a legnépszerűbb illóolaj keverékeket is. Termékeink a megfelelő hígítással változatosan használhatóak, egy azonban egészen biztos, hogy a használatukkal a testi-lelki egyensúly mellett a jobb közérzet is könnyebben érhető el. Emellett számtalan pozitív hatást érhetünk el alkalmazásukkal például a bőrápolás területén is. Rendeld meg kedvenc termékeidet és lepd meg magad egy természetes élménnyel! A nálunk kapható olajok minden esetben nagy gondosággal kerülnek el hozzád a megrendeléskor jelzett módon.

A tiszta és természetes illóolajok terápiás jelleggel is használhatóak, de ha csak egy frissítő élményt szeretnénk arra is tökéletesek. 100%-os termékeink között megtalálod a legnépszerűbb formában a borsmenta, citrom, eukaliptusz illatokat, de levendula illóolaj is elérhető készletünkről. Számtalan megoldást nyújtunk friss illat formájában.

Friss illóolajok bio formában

A nálunk kapható illóolajok szigorú megfelelőségi vizsgálaton mentek keresztül mielőtt forgalomba lettek hozva. A laboratoriumi vizsgálatok a lehető legszigorúbb módon történtek, így termékeinkkel kapcsolatosan biztosíthatunk mindenkit, hogy 100%-os természetes illóolajok, melyekben nem található semmiféle hozzáadott anyag. Használatuknak számtalan pozitív módja ismert, úgy, mint az aromaterápia, testápolás, lélekgyógyászat. pozitív hatásuk a testi-lelki egyensúly megteremtése, de a közérzet javítás mellett szépészeti hatásuk sem elhanyagolható.  

Tehát elmondhatjuk, hogy az illóolajok:

  • test és bőrápolásban segítségedre lehetnek,
  • javítják a közérzetedet,
  • segítenek kikapcsolódni a mai rohanó világból

A környezet eszenciái koncentrálódnak minden egyes cseppbe ezért hatékonyabbak szemben más hasonló, de nem 100%-ig természetes olajokkal.