Mosószerek

Nézet:
Sorrend:
Nettó tömeg: 1.290 g

Színes és fehér textíliákhoz, minden hőfokon. Gyorsan távolítja el a vörösbor, fű, olaj, vér, zsír, mustár, ketchup, rúzs és nikotin foltokat. Mosódiós mosásnál meggátolja a beszürkülést. Mosószóda helyett is használhatja. Nem tartalmaz klórt és nem fejleszt ártalmas gázokat.

Használati útmutató:

Előmosás: Merőkanállal, 500 ml vízben feloldva, vagy a mosógép előmosás tartályába önteni

Főmosás: 1/2 mérőkanálállal a mosógépbe ten...
1 490 Ft
Nettó tömeg:  3000 ml

Nem fakítja a színeket, Nem bolyhosítja a textíliát. A mosószappan a legkönnyebben lebomló tisztítószer és alacsony hőfokon is hatékony.

Összetevők: 5-15% aionos felületaktív anyag, 5%-nál kevesebb nemionos felületaktív anyag, szappan, konverzáló anyagok (Methylchloroisothiazolinone, Methylisotiazolinone), illatanyag, enzimek.

Használati útmutató: előmosásnál közvetlenül a foltra vigye fel a mosószert, ehhez segítséget nyújt a flakon tetején találh...
2 590 Ft
Nettó tömeg: 3000 ml

- Allergiamentes alapanyagokból
- Növényi összetevők
- Nem szárítja a kezet
- Tartósítószer-, illat- és színezékmentes
- Újrahasznosítható csomagolás
- Nem tartalmazza megkínzott állatok lelkét

Bio felfogásban a növényi szappan az ember és környezete számára a legkedvezőbb tisztítószerek közé tartozik. Agresszív adalék nélküli egyszerű vegyület, amely tökéletesen lebomlik, hideg vízben is hatékony és könnyen kiöblíthető.
Összetétel...
2 990 Ft
Nettó tömeg: 2000 ml

Mosódióból készült finommosószer 2 l
A Sapindus mucorossi (indiai szappandió) a legrégebbi és legjobb minőségű mosódió. A Ritha finommosószer ennek koncentrált főzetét tartalmazza. Színezék-és illatanyag mentes. Biológiailag jól lebomlik. Lanolin tartalma segít megvédeni a gyapjút a kiszáradástól, az átázástól és ez tartja puhán. A gyapjúban található lanolin természetes mérgező hatással van a parazitákra, ezért nem telepszik meg benne a poratka. Ezt a természetes a...
2 190 Ft