Pom Pom Natúrkozmetikum

Miért válaszd a POM-POM kozmetikum termékcsaládot?

Ha te is az egészséges életmód jeles képviselője vagy, akkor nem kell bemutatnunk, hogy az étkezés mellett a tisztálkodás és a megfelelő kozmetikumok használata hogyan járul hozzá ehhez a fajta életmódhoz.

Miért jobb Neked, ha POM POM kozmetikumokat használsz?

Az összes POMPOM natúrkozmetikumot: krémeket, zseléket, szappanokat, tusfürdőket és samponokat teljesen természetes alapanyagokból készítik. Képzeld, egyáltalán nem tartalmaznak vegyi anyagot, csak természetes növényi és egyéb összetevőket! Miért jó ez? Ezáltal minden POMPOM kozmetikum bőrbarát! Nem okoz irritációt! És hatóanyagai is nagyon szuperek! Minden bőrtípus számára találsz megfelelő terméket!

A POM POM natúrkozmetikumok használatával a Földünket is véded

Ha te is szíveden viseled bolygónk sorsát, akkor minél kisebb ökológiai lábnyomot akarsz magad után hagyni. A POM-POM natúrkozmetikumok vegyi anyagok nélkül készültek, és környezetbarát csomagolásba bugyolálták őket! Mindegyik POM POM termék kézzel készült. És ami még nagyon fontos: nem tesztelik őket állatokon, végán termékek!

Próbáld ki őket, Te is!

Nézet:
Sorrend:

Pom Pom kozmetikum 100%natúr tisztasággal

A pom pom kozmetikum termékei 100% tisztaságú, kizárólag élelmiszer minőségű olajok felhasználásával készített natúr kozmetikumok. Olyan hazai termékek, melyek méltán érnek el egyre nagyobb népszerűséget a tudatos bőrápolást előnyben részesítő emberek körében, hiszen a termékek tisztasága, és természetessége kiemelkedő a más hasonló natúrkozmetikumok közül.

A márka mögött komoly termékfejlesztő csapat áll, akik folyamatos fejlesztés és tesztelések során törekednek arra, hogy a megszokott pom pom kozmetikum termékek egyre jobbak, hatékonyabbak lehessenek, ugyanakkor e mellett megőrizve értékeiket. A márkára jellemzőek a jó minőségű természetes összetevők és az innovatív kozmetikai fejlesztések. Hogyan tapasztalhatod meg ezt a natúrkozmetikum termékek használata során? Ennek köszönhető, hogy egy arckrém pillanatok alatt felszívódik, egy arczselé mélyen hidratál.

A PomPom termékek nem tartalmaznak egy csepp pálma olajat sem. Környezetbarát, könnyen lebomló készítmények, emellett a termékek zöme vegán, azaz a vegán logóval ellátott termékek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket sem. A termékek Magyarországon, magyar összetevőkből készülnek!

Natúrkozmetikum – a természetes alapanyagokból

A natúrkozmetikum manapság egyre népszerűbb kifejezés lett, melyet az olyan termékekre használunk, amelyek természetes alapanyagú készítmények, tartalmaznak főleg növényi olajokat és kivonatokat, ezzel elősegítve a bőrápolást. A legritkább esetben tartalmazhatnak persze állati eredetű alapanyagokat is, például mézet vagy lanolint. Ezért a natúrkozmetikumokra nem mondhatjuk, hogy vegán készítmények, de természetességük miatt sokkal kedveltebbek, mint más hasonló termékek. A natúrkozmetikumokkal kapcsolatban ki kell emelni, hogy teljes mértékben állatkísérletektől mentesek, valamint semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaznak, így környezetünkkel összhangban álló készítmények.

Számos előnyük és pozitív tulajdonságuk ismert, többek között pont az imént említett vegyszer mentes ellőállítás. A teljes mértékben természetes anyagok használata különösen fontos, hiszen adott esetben a bőrápolás során semmilyen egészségünkre káros anyaggal nem találkozik a bőr. Ezáltal eredményesebbek lehetünk és gyorsabban, mint más hasonló kozmetikumok esetében. A natúrkozmetikumok a környezettudatosság szemszögéből is fontosak, hiszen az ilyen termékek használatával tudatosabb életmódot folytathatunk óvva környezetünket!