Szappanok

A szappanok használata ma már természetes. De a különböző bőrtípusokra különbözp megoldások kellenek, ezért találod meg készletünkről a természetes Pom Pom termékek mellett a növényi szappanokat is. Így könnyedén meg fogod találni a bőröd számára ideális választást. Miért fontos, hogy természetes szappant válassz? Kevesebb kemikáliával érintkezik a bőröd, emmeltt az illóolaj tartalmú szappanok nem csak a bőrre a hangulatodra is jó hatással lesznek! Végül pedig az értékes bőr táplálás mellett a környezetért is teszel, hiszen ezen termékek előállítása 100%-ig környezetbarát.

Nézet:
Sorrend:

Szappan – mit is kell tudni róla?

A növényi olajok, állati zsiradékok lúgos oldattal történő vegyítésének eredményeképpen kapjuk meg a szappanokat. A kézműves termékek esetében a gyártási folyamat során keletkező glicerint nem távolítják el, így annak jótékony hatása is élvezhető. Sokféle zsír és olaj használható szappan készítéshez, ezért különösen fontos, hogy csak a legjobb gyártók ellenőrzött minőségében bízzunk meg, így nem fog minket csalódás érni.

Mi a természetes megoldások hívei vagyunk épp ezért az Aromaterápiás növényi alapokból készített szappanok széles választéka mellett a legjobb Pom Pom termékek érhetőek el. Így biztosan állíthatjuk, hogy a nálunk kapható termékek nem tartalmaznak mesterséges dolgokat, mégis hatékonyak és valamennyi bőrtípusra kellő megoldást nyújtják.

Gyártóink gondos munkája és ellenőrzött alapanyagai szavatolják, hogy bőröd a legjobbat kaphassa!