Szépségápolási kiegészítők

Nézet:
Sorrend:
Teljességgel egyedi, kézműves mosdókesztyűnkkel igazi élmény a tisztálkodás.

Organikus pamutból, horgolt kézműves technikával készült. Kézre illeszkedő formája és M-es mérete következtében kényelmesen használható közepes és kisebb kézre is.

Szövött felületének köszönhetően a pamut szálak könnyen felhabosítják natúr szappanjainkat. Használatával egyszerre tapasztalhatjuk meg hatékony tisztító képességét és sikerrel vehetjük fel a harcot a narancsbőr ellen is. Hiszen a...
1 890 Ft
Teljességgel egyedi, kézműves szappanzacskónk segítségével minden grammját kihasználhatód natúr szappanjainknak. Akár több kisebb szappan befogadására is alkalmas.

Organikus pamutból, horgolt kézműves technikával készült. Formája és mérete remekül illeszkedik a kézbe.

Szövött felületének köszönhetően a pamut szálak könnyen felhabosítják natúr szappanjainkat. Használatával egyszerre tapasztalhatjuk meg hatékony tisztító képességét és sikerrel veszi fel a harcot a naranc...
1 490 Ft
A konjac szivacs tökéletes választás a bőr gyengéd ápolásához és radírozásához.

Nem szárítja a bőrt és a lúgos hatásának köszönhetően sikeresen veszi fel a harcot a pattanásokkal szemben. Tökéletesen megfelel babák és gyermekek bőréhez is, mivel természetes, a felszíne pedig puha és kíméletes.

Használatához nedvesítsd be a szivacsot és mozgasd körkörösen az arcodon vagy bárhol máshol a bőrödön.

Japánban a konjac szivacsot több mint 1500 éve használj...
1 990 Ft
Ezek a gyönyörű, egyedi színes pamut arctisztító korongok többször felhasználhatók, tisztíthatók, moshatók. Pamutból és frottírból készült, vidám mintás sminkletörlő korongok.

Használat: Használd krémmel, tonikkal arcod megtisztítására, majd a használat után csak dobd be a mosógépbe, szárítsd meg és máris újra használhatod.
390 Ft
6db korong zsákban

Ezek a gyönyörű, egyedi színes pamut arctisztító korongok többször felhasználhatók, tisztíthatók, moshatók. Pamutból és frottírból készült, vidám mintás sminkletörlő korongok.

Használat: Használd krémmel, tonikkal arcod megtisztítására, majd a használat után csak dobd be a mosógépbe, szárítsd meg és máris újra használhatod. A zsákocskában könnyen tárolható, mosni a zsákocska nélkül javasolt, úgy könnyeben kijönnek belőle a sminkmaradványok....
2 290 Ft
100db

Vattapálcáink bambuszból és puha pamutból készültek, így 100%-ban biológiailag lebomlanak. Mind otthon, mind utazás közben most választhatod a fenntartható alternatívát. Felhasználás után a gyapotszivacsokat egyszerűen dobd ki a szerves hulladékba, vagy a komposztálóba.

A csomagolás a fenntarthatóság jegyében szintén újrahasznosított kartonból készült.

100 darab/doboz.

Természetesen minden termék megfelel a vízvédelmi protokollnak, a tisztességes kereskedelem...
690 Ft
Ez az egyszerű kis zsákocska többre képes mint gondolnád!

Nemcsak barátságos otthont nyújt a szappanodnak, te a letöredező darabokat is egyben tartja, így az utolsó darabig használni tudod majd a szappant. Akár zuhanyozáshoz. A zsák és a szappan együtt tökéletes habot fog neked csinálni a tisztálkodáshoz, míg a zsák felszíne leradírozza a bőrödről az elhalt hámsejteket, hogy a bőröd természetesen ragyoghasson.

Összetétel: A zsák szizál szálból (növényi eredetű)...
1 290 Ft