Tea

A tea fajták között már sokszor igen nehéz eligazodni. Sok gyógytea érhető el sok helyen, de attól függően, hogy milyen célból vásároljuk őket, már csak kevés igazán jó gyógyteát találhatunk. Termékeink között a Herbatea Manufaktúra különleges gyógyteái érhetőek el, melyek között sok híres és nagy kedvenc található.

Nézet:
Sorrend:

A gyógyteák világszerte hatékony és elismert népgyógyászati termékek. Több ezeréves tapasztalattal használják őket, akár Ázsiában, vagy akár Európában. Hazánkban is nagy hagyománya van a tea fogyasztásnak, így nagy tapasztalattal rendelkező gyártók jobbnál jobb termékeket kínálnak. Ezek között segít választani az, hogy pontosan milyen problémára, panaszra szeretnénk a tea formájában megoldást kapni. A gyógynövényteák sokfajta hatóanyagot tartalmaznak, így többféle betegség megelőzésére, kiegészítő kezelésére remekül használhatóak. Ezért nem csak a téli hónapokban ajánlott fogyasztásuk.

A nálunk elérhető Herbatea termékek hozzáadott mesterséges anyagoktól mentes tiszta termékek. Emellett a hazai alapanyagokból a tapasztalt készítők olyan ízes teákat hoznak létre, melyek a család kisebb tagjai számára is kellemes és fogyasztható megoldások lehetnek. A környezettudatosság, mint más termékeink esetében a teák esetében is különösen fontos.

A gyógytea fogyasztás nem csak a tél során fontos az egészségtudatos emberek számára, hanem nyáron is. Mivel a legmelegebb napokban még a folyadékbevitelt is fokozni kell, lehetőségünk van ezt kellemes gyógyteák segítségével megtenni, így pedig nem csak a hidratáltságunkra ügyelhetünk, hanem más jótékony hatásokat is élvezhetünk. Üdítő és frissítő hatású teák mentával, vagy vitaminokban dús csipkebogyóval mindenképpen ötvözhetjük a kellemest, a hasznossal! A legtöbb nyári tea akár hidegen és melegen is fogyasztható kellemes, frissítő íze mellett sok hasznos összetevővel.