Testradírok

A testradírok között a legjobb Pom Pom termékeket találod, annak érdekében, hogy bőröd bársonyosan puha lehessen. A kellemes tapintás lehet egy jó választás eredménye is. Miért fontos a megfelelő testradír alkalmazása? Mert bőrünknek a megfelelő hidratálás mellett szüksége van időközönként az alapos tisztításra, mely során eltávolítjuk az elhalt hámsejteket.

Nézet:
Sorrend:

Testradírok – puha bőr kellemes tapintás

A bőr legfelsőbb elhalt rétegét időközönként érdemes eltávolítani. Ennek a legjobb módja, ha a megfelelő bőrradír alkalmazásával megszabadulunk a felső réteg felesleges hámsejtjeitől, így a bőr időről időre meg tud újulni és nem kell tartanunk a fakóságtól sem. A testradírozás abból az okból is fontos, hogy a krémek jobban szívódnak fel abban az esetben, ha foglalkozunk bőrünk felszínének állapotával. Ezáltal nem csak a bőrünk anyagcseréje lesz jobb, hanem a tapintása is kellemesebb.

Ne feledd a bőrradír az ápolás nulladik előkészítő lépése. Fontos időről időre megismételni, ezzel előkészítve bőrünket a további ápolásra. Felhasználásra tusolás, fürdés közben célszerű, amikor is a felső réteg felpuhul – a megfelelő testradír rámasszírozva körkörösen – könnyebben válik le. Alaposan leöblítve bőrünk máris készen áll a további ápolásra, hidratálásra.

Nálunk kaphatóak a legnépszerűbb Pom Pom testradírok.