Testradírok

Nézet:
Sorrend:

200ml

Ha már megint a hétköznapok végeláthatatlan spiráljába kerültél, ugorj be a zuhany alá ezzel a Kókuszos testradírral! Miközben átadod magadat a kókusz bódító, finom illatának, élvezd, ahogy a cellulózgolyók kíméletesen, de alaposan tisztítják a bőrödet! Szabadulj meg az elhalt hámsejtektől és a terhes gondolatoktól! Hetente egyszer érdemes eltávolítanunk a legfelső, elhalt hámréteget, ezzel felgyorsítva a bőr sejtjeinek megújulását. Az így megtisztított bőr nagyobb mértékben képes hasznosítani az testápolókban található értékes hatóanyagokat.

Bőrradírjaink terén is az innováció hívei vagyunk, ezért cellulózgolyókat használunk a radírozáshoz, nem magörleményt, vagy sót.

A cellulózgolyók szabályos gömb alakúak, nem okoznak mikrosérülést a bőrön, az érzékeny bőrt is kíméletesen, kipirosodás nélkül radírozzák. Ezzel ellentétben a magörlemények és a sószemcsék könnyen felsértik bőrt, mert alakjuk szabálytalan, oldaluk éles.

A cellulózgolyók mikrobiológiailag tiszták, a magörlemények sokszor szennyeződést tartalmaznak, melyek a felsértett bőrbe könnyen bejutnak. Normál, száraz és vegyes bőrre.

 

Összetétel: Szűz kókuszolaj, Természetes sűrítőanyag, Cellulózgolyó, E-vitamin

Inci: Cocos Nucifera Oil, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Aqua, Sucrose Laurate, Microcrystalline Cellulose, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene

4 800 Ft

200 ml

Ugorj be a zuhany alá, és mártózz meg az egzotikus illatok kavalkádjában! Ezzel az édes narancs és ylang ylang illatú testradírral a trópusok hangulatát köszöntheted a fürdőszobádban, miközben a "kellemes és a hasznos" kifogástalan találkáját tapasztalhatod meg. A cellulózgolyók kíméletesen, de hatékonyan radírozzák le a bőrödön ragadt szennyeződéseket és elhalt hámsejteket, míg a benne található olajok és koenzim Q10 feltöltenek és hidratálnak.  Használat után öblítsd le és élvezd, ahogy az egzotikus, nőies illat még órákkal később is érződik a bőrödön! Hetente egyszer érdemes eltávolítanunk a legfelső, elhalt hámréteget, ezzel felgyorsítva a bőr sejtjeinek megújulását. Az így megtisztított bőr nagyobb mértékben képes hasznosítani az testápolókban található értékes hatóanyagokat. Bőrradírjaink terén is az innováció hívei vagyunk, ezért cellulózgolyókat használunk a radírozáshoz, nem magörleményt, vagy sót.

A cellulózgolyók szabályos gömb alakúak, nem okoznak mikrosérülést a bőrön, az érzékeny bőrt is kíméletesen, kipirosodás nélkül radírozzák. Ezzel ellentétben a magörlemények és a sószemcsék könnyen felsértik bőrt, mert alakjuk szabálytalan, oldaluk éles. Normál, száraz és vegyes bőrre.

 

Összetétel: Frakcionált kókuszolaj, Napraforgómagolaj, Természetes sűrítőanyag, Cellulózgolyó, Mandulaolaj,  Édes narancs illóolaj, E-vitamin, Koenzim Q10, Ylang ylang illóolaj

Inci:  Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Oil, Microcrystalline Cellulose, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Aqua, Sucrose Laurate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Ubiquinone, Cananga Odorata Flower Oil, Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Farnesol.

4 800 Ft

200ml

Ha nem szereted az illatokat, vagy a bőröd kifejezetten érzékeny, ez a testradír neked készült. Kényeztesd tested ezzel a kíméletes, de mégis alapos radírral, melybe kizárólag természetes anyagok kerültek! A benne található E-vitaminnak és kókuszolajnak köszönhetően a tisztítás mellett feltölti és hidratálja a bőrt. Hogy biztosan elkerüljük az irritációt, ebbe az arcradírba nem tettünk illatanyagot . Bőrradírjaink terén is az innováció hívei vagyunk, ezért cellulózgolyókat használunk a radírozáshoz, nem magörleményt, vagy sót.

A cellulózgolyók szabályos gömb alakúak, nem okoznak mikrosérülést a bőrön, az érzékeny bőrt is kíméletesen, kipirosodás nélkül radírozzák. Ezzel ellentétben a magörlemények és a sószemcsék könnyen felsértik bőrt, mert alakjuk szabálytalan, oldaluk éles.

A cellulózgolyók mikrobiológiailag tiszták, a magörlemények sokszor szennyeződést tartalmaznak, melyek a felsértett bőrbe könnyen bejutnak.

Normál, száraz és vegyes bőrre.

Összetétel: Frakcionált kókuszolaj, Napraforgóolaj, Természetes sűrítőanyag, Cellulózgolyó, Extra szűz olívaolaj, E-vitamin, Zöld agyag

Inci: Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Oil, Microcrystalline Cellulose, Olea Europaea Fruit Oil, Glycerin, Aqua, Sucrose Laurate, Tocopherol, Montmorillonite, Beta-Sitosterol, Squalene

4 800 Ft