Panarom Édes álom szettElérhetőség Raktáron ✅
Értékelés ⭐⭐⭐⭐⭐
Kategória Karácsonyi ötletek
Eladó bioszallito.hu

Árkategória:


Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő!

Gyors házhozszállítás egy napon belül!

Biztonságos fizetés online bankkártyával!


Termékleírás

Panarom Édes álom szetta következő webáruházakban kapható, és portálunknak köszönhetően megtudhatja, hogy hol vásárolhatja meg a legolcsóbban.

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

Panarom Édes álom szett
Karácsonyi ötletek

Panarom Édes álom szett

13 975 Ft

Teljes Panarom Édes álom szett termékleírás

Ahhoz, hogy a reggel jól induljon, és fizikailag, valamint pszichésen is megújultan tudjunk szembenézni egy új nap kihívásaival, fontos a nyugodt, pihentető éjszaka. Akik rendszeresen nehéz éjszakáktól szenvednek, jól tudják, hogy egy átaludt, nyugodt éjszaka milyen kincset ér. Az alvás a szervezet egészére jótékony hatást gyakorol, az egészség egyik fontos alapkövét lelhetjük meg benne. Éppen ezért hívtuk életre az Édes álom termékcsaládot, hogy segítségedre legyenek a könnyű, pihentető alvás elérésben. Az ajándék díszdobozban található termékek szettben vásárolva most kedvezményesen* lehetnek Tiéd! CSOMAG TARTALMA Édes álom Illóolajkeverék (30 ml) Az illóolajkeveréket mindenkinek ajánljuk, mert az esti elalvást rituális keretbe foglalja. Az illóolajkeverékben lévő Orvosi levendula és Benzoé illóolaj nyugtatja az idegrendszert és támogatja a szervezet természetes elalvást segítő folyamatait. A Majoranna illóolaja oldja a lélekben és testben lévő görcsöket, a citrusok illatai pedig örömmel töltik meg a lelket és a teret. Alkalmazása: Cseppents 4-8 cseppet a párologtató vízzel teli részébe. A párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül! Ellenjavallat: Nincs. Édes álom ágy & térparfüm (50 ml) Az ágy és térparfümöt mindenkinek ajánljuk, aki a több könnyed estére és nyugodt éjszakára vágyik. A benne lévő Orvosi levendula és Benzoé illóolaj nyugtatja az idegrendszert és támogatja a szervezet természetes elalvást segítő folyamatait. A Majoranna illóolaja oldja a lélekben és testben lévő görcsöket, a citrusok illatai pedig örömmel töltik meg a lelket és a teret. Alkalmazása: Térparfümként légfrissítéshez, térillatosításhoz: Permetezz a levegőbe 1-2 pumpálásnyit vagy szükség szerint a kívánt illat eléréséhez. Ágyparfümként az ágyneműd illatosításához: Lefekvés előtt fél órával permetezd igény szerint az ágyneműre. Szembe és közvetlenül bőrre ne kerüljön! Textíliákon való alkalmazás előtt végezz próbát egy kevéssé látható, kis felületen! Ellenjavallat: Nincs. Édes álom olajkeverék (10 ml) Az Édes álom olajkeverékkel abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy amikor álomra hajtod a fejed, az alvás pihentető és feltöltő legyen. Az olajkeverék tartalmaz orvosi levendula illóolajat, mely megtisztítja a gondolataidat és segít elmerülni a benned levő békében, a benzoé illóolaja egyenesen mély álomba ringat, a majoránna és mandarin illóolajok együtt feloldanak minden szorongást, ami ennek a szép ívű folyamatnak útjában állna. Szép álmokat és friss, energikus reggeleket kívánunk! Alkalmazása: Lefekvés előtt görgess egy keveset a csuklód belső oldalára és a mellkasodon a szegycsont területére. Lélegezd be mélyen az illatot és hagyd, hogy az illatok az álom hullámára felemeljenek. Ellenjavallat: Nincs.

A bioszallito.hu webáruházban a karácsonyi ötletek kategóriából a Panarom Édes álom szett) terméket 13 975 Ft-os áron vásárolhatod meg.

Paraméterek


Elérhetőség

Raktáron

Értékelés

⭐⭐⭐⭐⭐

Kategória

Karácsonyi ötletek,

Ár

13 975 Ft

Gyakran ismételt kérdések a Panarom Édes álom szett kapcsolatban


❓ Mennyibe kerül a Panarom Édes álom szett?

A Panarom Édes álom szett terméket 13 975Ft-tól vásárolhatod meg a bioszallito.hu webáruházban.


❓ Hol lehet vásárolni a Panarom Édes álom szett terméket?

A Panarom Édes álom szett terméket például a bioszallito.hu webáruházban vásárolhatja meg.


❓ A Panarom Édes álom szett raktáron van?

Weboldalunkon több olyan eszshopot is találsz, ahol van raktáron Panarom Édes álom szett Megnézheted a bioszallito.hu oldalon.